Tiere

1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja on põllumajandustootja, kes peab koos naisega mahepõllumajanduslikku mesilat. Ta on oma igapäevatöös kokku puutunud paljude probleemidega, mis on tingitud sellest, et ühises põllumajanduspoliitikas puuduvad õiguslikud sätted, mis käsitlevad vajadust tagada mesilaste heaolu ja mesilate kaitse. Petitsiooni esitaja sõnul ohustab mesilasi lisaks põllumajanduses kasutatava keemia hulga suurenemisele ka see, et nende heaolule ei pöörata tähelepanu. Mesilasi kasvatavad siiski inimesed ning neile tuleks vähemalt tagada toidunormid. Asjaolu, et nende heaolule ei pöörata tähelepanu, põhjustab paljusid petitsioonis kirjeldatud haigusi ja ohte. Ühtlasi tehakse ettepanek võtta vastu õigusaktid, et kaitsta mesilaid, säilitada bioloogiline mitmekesisus ja tagada mesilaste heaolu.

openPetition international