Tiere

însoțită de două semnături, privind bunăstarea albinelor melifere

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul este un fermier care administrează o stupină organică împreună cu soția sa. În activitatea sa zilnică, s-a confruntat cu multe dificultăți din cauza lipsei dispozițiilor legale din politica agricolă comună privind necesitatea de a menține bunăstarea albinelor melifere și de a proteja stupinele. Potrivit petiționarului, riscurile la care sunt supuse albinele melifere nu sunt generate doar de chimicalizarea agriculturii, ci și de lipsa atenției acordate bunăstării acestora. În fond, albinele sunt crescute de oameni și ar trebui să beneficieze cel puțin de rații alimentare. Indiferența față de bunăstarea lor provoacă multe dintre patologiile și riscurile descrise în petiție. Se propune, de asemenea, o legislație care să protejeze stupinele, să conserve biodiversitatea și să asigure bunăstarea albinelor melifere.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra