Umwelt

Privind oprirea exploatării forestiere ilegale din România

Ignatiuc Cosmin Florian
  1. Launched 28/04/2020

Petiționarul susține că, din 2016, când sistemul de supraveghere prin satelit a pădurilor a fost oprit din cauza presiunii politice, exploatarea forestieră ilegală a crescut foarte mult. Petiționarul este îngrijorat de impactul acestei defrișări agresive asupra mediului, a sănătății umane și a economiei și urmărește adoptarea și punerea în aplicare a unor măsuri urgente, având scopul de a proteja pădurile din România. El mai solicită adoptarea unei legislații europene care să îi oblige pe producătorii și pe vânzătorii de produse din lemn să eticheteze sursa lemnului și să se înscrie într-o bază de date la nivel european.

Thank you for your support, Ignatiuc Cosmin Florian