Shëndet

No Olympic Games in radioactive regions

Peticioni drejtohet tek
Japanese Government & IOC
1.449 mbështetësit
14% arritur 10.000 për objektivin e mbledhjes
 1. Filluar nëntor 2019
 2. Mbledhja akoma > 4 Muaj
 3. Nënshtrim
 4. Dialog me marrësin
 5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

The Summer Olympics in Tokyo have been moved to 2021. We have therefore decided to extend our campaign. The Olympic Games in Japan will be "Radioactive Olympic Games", because Japan is still suffering from radioactive contamination due to the multiple nuclear meltdowns in Fukushima nine years ago.

We stand in solidarity with all those affected by radioactivity in Japan. The Olympic Movement needs to address their situation.

We oppose this attempt to use the Olympics to portray a false normality in the affected regions.

We demand that the International Olympic Committee and the Japanese government refrain from holding the baseball and softball competitions in Fukushima City and the Olympic torch relay in radioactively contaminated areas.

Support our demand with your signature.

arsye

The situation in the contaminated regions remains volatile, the crippled reactors are still not under control. Every day, they release radioactivity into the environment, threatening the health of the population. With every flood, severe storm, forest fire or earthquake, more radioactivity can be released into the environment.

The International Olympic Committee and the Japanese government plan to hold Olympic baseball and softball competitions in Fukushima City, a mere 50 km from the Fukushima Dai-ichi nuclear power plant.

The Olympic torch is planned to be carried through areas still full of radioactive hot spots, starting on 26 March 2020 in the so-called J-Village, only 20 km from the reactors.

After the meltdowns, the Japanese government raised the legally permitted radioactive dose levels for the general public from 1 mSv/a to 20 mSv/a in order to prevent further evacuations and to pressure evacuees into returning to decontaminated areas. The Japanese authorities are violating international radiation protection regulations with this policy.

Especially children, pregnant women, the sick and the elderly are facing relevant health risks as a result.

Go to www.radioactive-olympics.org to find out more or contact us at olympia2020@ippnw.de.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Tokyo 2020 - The Radioactive Olympics nga Berlin
Pyetje për iniciatorin

Kjo kërkesë është përkthyer në gjuhët vijuese

Versioni i ri i gjuhës

lajm

Asnjë PRO argument ende.

Why the petition doesn't request boycott Tokyo Olympic ? It is not the solution to relocation of baseball competition. Tokyo Olympic is huge propaganda that Fukushima NPP disaster is over and Fukushima is clean.

Pse njerëzit firmosin

 • Junko Okura Burt, Co. Donegal, F93KF97

  në 14/01/2021

  The victims of the Fukushima accidents are still suffereing. There is a strong movement against Tokyo Olympic (not only basball and softball games in Fukushima but against the whole project) in Japan . This petition ,which shows international solidarity to their cause, should be a great encouragement for them.

 • në 12/01/2021

  To protect people, especially young people, who might participate in those areas; to resist the false appeal that all is well.

 • në 03/01/2021

  covid19&nuclear situation in JAPAN

 • Amy jo harris , Lockhart

  në 29/12/2020

  I don't think its a good idea to put people at risk

 • në 28/12/2020

  Der Schutz der Menschheit, den Tieren und Pflanzen sind wir es schuldig, atomkraftfrei zu leben.

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/no-olympic-games-in-radioactive-regions/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International