Trafik&transport

Legalization of PLEVs / EKFs in public road traffic

Peticioni drejtohet tek
Bundesministerium für Verkehr und digitale Infrastruktur / EU Parlament
594 mbështetësit
30% arritur 2.000 për objektivin e mbledhjes
 1. Filluar shkurt 2020
 2. Mbledhja akoma 8 muajt
 3. Nënshtrim
 4. Dialog me marrësin
 5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

The "Small Electric Vehicle Regulation" came into force in Germany on June 15, 2019. This regulation primarily regulates the use of electric scooters on public roads in the Federal Republic of Germany.

There are no uniform regulations across Europe for small electric vehicles (EKF) / public light electric vehicles (PLEV). With the EKFV, Germany is going its own way without coordination with other European countries. The regulation of EKF / PLEV is therefore inconsistent in Europe. Some countries equate the new vehicles with bicycles, others do not allow them or national solo efforts are pushed forward.

At the same time, there is the fact that electric scooters (e-scooters) are just one of many different vehicle concepts for EKF / PLEV. In addition to e-scooters, there are also handlebarless and self-balancing vehicles. These vehicles are currently largely ignored and their drivers are usually criminals because they move a vehicle without insurance protection and street legal.

With this petition, this fact should receive more attention and a uniform regulation for all EKF / PLEV should be found.

arsye

Everyone is talking about electromobility and intermodal transport. However, electric mobility mainly extends towards the car. For the future, the car will no longer be the focus of traffic. The focus is increasingly on intermodality. The mix of different forms of transportation is becoming increasingly important and this is where EKF / PLEV show their strength.

Small electric vehicles are a perfect link in intermodal transport. These vehicles are small and handy, with a relatively long range, low weight and space requirements.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Michael Herzog nga Erlensee
Pyetje për iniciatorin

Kjo kërkesë është përkthyer në gjuhët vijuese

Versioni i ri i gjuhës

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

 • Jo publike Dublin 10

  në 18/05/2020

  The wrong People are using erides without legislation and it’s becoming dangerous. We need to regulate this so kids are not sold scooters and so adults can use them. It will also help stop the spread of covid

 • në 12/04/2020

  Free scooters

 • në 03/03/2020

  I am using my 3rd electric unicycle since 2016 and it is still illegal to ride it anywhere in the UK except on private property. This is a ridiculous situation as electric bikes have been legal for years!! I want to use my PEV for local journeys, shopping and visiting friends. I have to do this in a 2ltr deisel car!!

 • në 03/03/2020

  I use this form of transport to get to work. It beats traffic and I enjoy using these devices in the social community we have built around these devices.

 • Kelly Cristina Rodrigues Vieira -324 - Caldas da Rainha

  në 29/02/2020

  Sim.. Trabalho em Dublin e uso uma scooter lá..

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/legalization-of-plevs-ekfs-in-public-road-traffic/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani