Zusammenleben

în numele asociației „Federația Mondială a Sindicatelor”, privind situația dificilă a lucrătorilor migranți din Foggia, Italia

World Federation of Trade Unions
  1. Launched February 2020

Petiționarul își exprimă nemulțumirea cu privire la situația gravă care afectează mulți migranți care lucrează pe câmpurile de la Rignano, în apropiere de Foggia, Puglia, în Italia. El critică neglijența cu care sunt tratați acești lucrători migranți sezonieri, care sunt exploatați de proprietarii de terenuri și forțați să lucreze în condiții inumane, fără protecție sindicală și în condiții sanitare și de sănătate deplorabile. El solicită îmbunătățirea condițiilor acestor lucrători migranți, în special în ceea ce privește locuințele, accesul la apă, salubritate, securitate socială și transport.

Thank you for your support, World Federation of Trade Unions