Zusammenleben

Georgios Mavrikos ühenduse Maailma Ametiühingute Liit nimel võõrtöötajate raske olukorra kohta Itaalias Foggias

World Federation of Trade Unions
  1. Launched February 2020

Petitsiooni esitaja kaebab Itaalias Apulia piirkonnas Foggia lähedal Rignanos põldudel töötavate võõrtöötajate raskeolukorra pärast. Ta kritiseerib maaomanike poolt ära kasutatud ja ebainimlikes tingimustes töötama sunnitud hooajatööliste hooletusse jätmist; võõrtöötajatel puudub ametiühingute kaitse ning sanitaar- ja tervishoiutingimused töökohal on kohutavad. Ta kutsub üles võõrtöötajate töötingimusi parandama, eelkõige arvestades nende majutustingimusi, ning andma neile juurdepääsu veele, kanalisatsioonile, sotsiaalkaitsele ja transpordile.

Thank you for your support, World Federation of Trade Unions