în numele Asociației comercianților și transportatorilor de combustibili independenți, privind o presupusă incompatibilitate a reglementărilor bulgare privind petrolul și produsele petroliere de la legislația UE

Petitioner
4 supporters 4 in European Union

Collection finished

4 supporters 4 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul reclamă legislația bulgară privind reglementarea administrativă a activităților economice legate de petrol și produse petroliere. Petiționarul susține că legea încalcă principiul libertății de a desfășura o activitate comercială și creează condiții prealabile pentru încălcarea normelor privind concurența liberă și echitabilă. Petiționarul consideră că răspunderea impusă nu este proporțională cu încălcările și susține că legea creează o sarcină financiară și administrativă nejustificată pentru fermieri și impune cerințe de infrastructură care sunt practic inaplicabile anumitor aspecte ale agriculturii bulgare.

Link to the petition

Image with QR code