Fabiano Filippin ELi meetmete kohta endistest karjääridest hoidlate tegemise edendamiseks

Petitioner
0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja nõuab spetsiaalseid ELi meetmeid tehnoloogia- ja tööstusprojektide edendamiseks, et teha kasutusest kõrvaldatud karjääridest hoidlad. Seal hoitaks varuks vett, et tulla toime üha laiemates piirkondades aina kasvava veepuudusega, mis on tingitud kliimamuutustest ning veevõtust mitmesugustel tööstuslikel ja tsiviileesmärkidel. Sellega seoses toob ta näitena mõned riiklikud kavad endiste karjääride muutmiseks vihma- või jõeveehoidlateks, mida saab seejärel kasutada põuaperioodidel. Selleks on vaja muuta endised karjäärid veekindlaks. Sel eesmärgil teeb ta ettepaneku võtta Euroopa tasandil regulatiivseid meetmeid, strateegiaid, rakendusmeetmeid ja rahalisi stiimuleid avaliku ja erasektori uurimisprojektide jaoks. Ta rõhutab nii hoidlate ettevalmistamise ja hooldamise kulusid kui ka tööhõivega seotud eeliseid. Ta nõuab samuti Teadusuuringute Ühiskeskuse kaasamist ja tehnika taseme uurimist seoses kasutusest kõrvaldatud karjääride sellist liiki ümberkujundamisega kogu ELis.

Link to the petition

Image with QR code