Environment

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėja prašo ES pagalbos siekiant sustabdyti „Highways England“ vykdomą naujo reikalavimų neatitinkančio kelio (iš Felikstovo į Nanitoną) statybą ir užtikrinti, kad būtų vertinama suderinta BCG siūloma alternatyva, kadangi dabartinis projektas kelia rimtą oro taršos pavojų. Peticijos pateikėja pabrėžia, kad siekiant apsaugoti žmones, laukinę gyvūniją ir aplinką, infrastruktūros planai turėtų atitikti JT, ES ir Jungtinės Karalystės aplinkos apsaugos politiką ir įstatymus bei tvarios plėtros principus. BCG prašo Parlamentą priminti Jungtinei Karalystei, kad BCG daugiarūšio projekto vertinimas turėtų būti papildytas atnaujintu Poveikio aplinkai vertinimu (PAV), atliktu vadovaujantis ES gairėmis. Peticijos pateikėja taip pat siūlo konkrečias priemones, tokias kaip privalomos sveikatos apsaugos zonos.

Link to the petition

Image with QR code