Environment

în numele Brampton A14 Campaign Group (BCG), privind o încălcare a principiilor dezvoltării durabile ale ONU/UE și a legislației UE privind mediul, sănătatea și transportul, în construirea drumului A14 (Regatul Unit)

Petitioner
1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționara solicită sprijinul UE pentru a opri construcția de către Highways England a unui nou drum neconform (tronsonul dintre Felixstowe și Nuneaton) și pentru a se asigura că este evaluată alternativa conformă a BCG, deoarece actualul proiect riscă să genereze probleme grave de poluare a aerului. Petiționara subliniază că planurile de infrastructură ar trebui să fie în conformitate cu politicile și legislația în materie de mediu ale ONU/UE/Regatului Unit și cu principiile dezvoltării durabile, pentru a proteja populația, fauna și mediul. BCG solicită Parlamentului European să reamintească Regatului Unit că evaluarea proiectului de transport multimodal al BCG ar trebui să includă un raport actualizat de evaluare a impactului asupra mediului (EIM), efectuat în conformitate cu orientările UE. De asemenea, petiționara sugerează măsuri concrete, precum instituirea unor zone obligatorii de protecție a sănătății.

Link to the petition

Image with QR code