Të drejtat e qytetarit

Mandatory COVID-19 Vaccionation is a Violation of Human Rights

Peticioni drejtohet tek
European Union
105
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shkurt 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

2.5.22, 6:06 e pasdites

Fixed broken homepage link. There was a typo in there.


New deadline: 30.06.2022
Signatures at the time of the change: 37


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani