Peticione në Zvicër

Njoftimi i peticioneve të reja në Zvicër

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.

të dhëna bazike

Përfaqësues të zgjedhur
Bundespräsident der Schweizerischen Eidgenossenschaft Schweizerischer Bundesrat
Banorët
8 902 308
lejohet të votojë
~ 6.700.000

të dhëna kuorum

Kuorumi i openPetition (nënshkrime)
18 000

informacioni kontaktit

Peticion me shkrim në adresën postare
Bundesversammlung

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani