Rajon : Austria
Shëndet

Für eine bessere Versorgung von Menschen mit psychischen Erkrankungen in Österreich!

Peticioni drejtohet tek
Österreichische Bundesregierung, Österreichisches Parlament
37.837 mbështetësit 37.334 në Austria
100% nga 18.000 për kuorumin
  1. Filluar shtator 2019
  2. Mbledhja akoma > 7 Wochen
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri, mosha dhe vendndodhja dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

kurs kohe

37.837

Nënshkrime totale

37.334

nënshkrimet Austria

55

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

14.02.2020

dita më e suksesshme e peticionit

Afiniteti ndaj temës. Çfarë ka të ngjarë të zbatohet?

29%

poznaj kogoś, kogo to dotyczy

27%

czuć się odpowiedzialnym

31%

pomóż szerzyć obawy

26%

chciałbym zostać poinformowany o wyniku

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

97%

vjen nga Austria

31%

vjen nga Vjena

7%

vjen nga Graz

0%

vjen nga Expositur Gröbming

Më shumë për temën Shëndet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International