Arbeit

W sprawie domniemanego nielegalnego zatrudniania pracowników przez hiszpańskie organy administracji publicznej z naruszeniem dyrektywy 1999/70/WE

R. S.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Składający petycję twierdzi, że hiszpańskie organy administracji publicznej naruszają dyrektywę Rady 99/70/WE z dnia 28 czerwca 1999 r. dotyczącą Porozumienia ramowego w sprawie pracy na czas określony, zawartego przez Europejską Unię Konfederacji Przemysłowych i Pracodawców (UNICE), Europejskie Centrum Przedsiębiorstw Publicznych (CEEP) oraz Europejską Konfederację Związków Zawodowych (ETUC), gdyż zatrudniają pracowników tymczasowych na warunkach niezapewniających traktowania na równi z pozostałymi urzędnikami publicznymi.

Thank you for your support, R. S.