Versorgung

Utasoknak a visszaérkező járatokról az induló járat igénybevételének elmaradása esetén történő kizárásáról

Mario Berger
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtójának véleménye szerint sérültek a fogyasztói jogai, amikor nem vette igénybe az induló járatot, ennek azonnali következményeképp pedig kizárták a visszaérkező járatról. Kifejtette, hogy Koppenhágából utazott üzleti útra Münchenbe, és másik repülőjegyet kellett foglalnia egy korábban induló járatra. Megítélése szerint ez nem biztosít jogos indokot ahhoz, hogy ne engedjék fel a korábban már lefoglalt visszaérkező járat fedélzetére. A petíció benyújtója úgy gondolja, joga van igénybe venni a korábban már kifizetett visszaérkező járatot, a légitársaság eljárása pedig egyszerre minősül jogellenes kisajátításnak és szerződésszegésnek.

Thank you for your support, Mario Berger
pro