Versorgung

O vylučovaní cestujúcich zo spiatočných letov, ak nenastúpili na odchádzajúci let

Mario Berger
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Predkladateľ petície sa domnieva, že ide o porušenie práv spotrebiteľa, keďže pokiaľ cestujúci nenastúpi na odchádzajúci let („let tam“), bezprostredným dôsledkom je jeho vylúčenie zo spiatočného letu („let späť“). Vysvetľuje, že pre služobnú cestu z Kodane do Mníchova musel urobiť novú rezerváciu na skorší odchádzajúci let. Toto však podľa jeho názoru nie je oprávnený dôvod nato, aby mu nedovolili nástup na už rezervovaný spiatočný let. Predkladateľ petície sa domnieva, že má právo využiť spiatočný let, ktorý už zaplatil, a že postup leteckej spoločnosti predstavuje protiprávne odobratie jeho vlastníctva a porušenie zmluvy.

Thank you for your support, Mario Berger