Versorgung

Privind pasagerii care sunt excluși de la zborurile de întoarcere dacă nu au luat zborul de plecare

Mario Berger
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul consideră că acest fapt constituie o încălcare a drepturilor sale de consumator, deoarece faptul că nu a luat zborul de plecare a avut drept consecință imediată excluderea sa de la zborul de întoarcere. El explică faptul că pentru o deplasare în interes de serviciu de la Copenhaga la München a trebuit să își facă o nouă rezervare pentru un zbor de plecare mai devreme. El consideră totuși că această situație nu este un motiv legitim pentru a-i fi refuzată permisiunea de a se îmbarca la zborul de întoarcere deja rezervat. Petiționarul consideră că are dreptul să folosească zborul de întoarcere pe care l-a plătit deja și că acțiunea companiei aeriene constituie atât o expropriere ilegală, cât și o încălcare a contractului.

Thank you for your support, Mario Berger
pro