Suspendarea Pachetului Climatico-Energetic UE

3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Finished

This is an European Citizens' Initiative.

Suspendarea Pachetului Climatico-Energetic UE din 2009(cu excepţia clauzelor referitoare la eficienţa energetică) precum şi la alte regulaţii climatice, până la semnarea contractului internaţional referitor la emisiile de CO2 de către cei mai mari emiţători cum ar fi China, SUA şi India. 1.Oprirea politicii climatice UE care risipeşte sute de miliarde de euro pentru acţiuni climatice unilaterale neeficiente în timpul crizei economice. 2.Oprirea "carbon leakage" – exportului de locuri de muncă şi întreprinderi în ţări în curs de dezvoltare, în care nu există regulaţii climatice. 3.Reducerea preţului la combustibili şi energie, creşterea numărului de angajaţi şi reducerea "sărăciei energetice", ceea ce va duce la creşterea coerenţei sociale şi reduce excluziunea socială. 4.Creşterea siguranţei energetice datorită acordării de permisiune ţărilor membre de a-şi utiliza propriile resurse energetice.

Link to the petition

Image with QR code