Migration

Privind punerea în aplicare în Irlanda a Directivei 2004/38/CE privind libera circulație

Nial Pickering
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

Petiționarul reclamă presupusa punere în aplicare nelegală în Irlanda a Directivei 2004/38/CE privind dreptul la liberă circulație și ședere pe teritoriul statelor membre pentru cetățenii Uniunii și membrii familiilor acestora. Petiționarul, cetățean britanic care locuiește împreună cu soția sa de origine vietnameză și fiica cu dublă cetățenie în Turcia, afirmă că autoritățile irlandeze au refuzat să acorde viză soției sale din cauza unei suspiciuni de eludare a legislației naționale în materie de imigrație. În opinia petiționarului, un astfel de refuz contravine dreptului său la liberă circulație și dreptului său la viață de familie.

Thank you for your support, Nial Pickering