Bildung

Privind discriminarea profesorilor portughezi care au contracte de muncă pe durată determinată și care predau în școli portugheze din străinătate

Antero Ribeiro
Collection finished
  1. Launched December 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul denunță faptul că profesorii portughezi care au contract de muncă pe durată determinată și care predau în școli portugheze din străinătate nu pot ocupa posturi permanente de profesor, spre deosebire de colegii lor din Portugalia continentală. Acesta menționează că, după patru reînnoiri succesive a contractelor de muncă pe durată determinată, profesorii din Portugalia continentală pot fi angajați pe durată nelimitată, lucru care nu se aplică și profesorilor care predau în școli portugheze din străinătate. Conform petiționarului, această situație constituie o discriminare față de profesorii din străinătate și îi plasează într-o situație precară.

Thank you for your support, Antero Ribeiro

openPetition international