Bildung

Privind discriminarea profesorilor portughezi care au contracte de muncă pe durată determinată și care predau în școli portugheze din străinătate

Antero Ribeiro
11 Supporters 11 in European Union
  1. Launched 19/12/2019

Petiționarul denunță faptul că profesorii portughezi care au contract de muncă pe durată determinată și care predau în școli portugheze din străinătate nu pot ocupa posturi permanente de profesor, spre deosebire de colegii lor din Portugalia continentală. Acesta menționează că, după patru reînnoiri succesive a contractelor de muncă pe durată determinată, profesorii din Portugalia continentală pot fi angajați pe durată nelimitată, lucru care nu se aplică și profesorilor care predau în școli portugheze din străinătate. Conform petiționarului, această situație constituie o discriminare față de profesorii din străinătate și îi plasează într-o situație precară.

Thank you for your support, Antero Ribeiro