Par Spānijas tiesību aktu par tiesu akceptētiem advokātiem (Procuradores de los Tribunales) neatbilstību Direktīvai 2006/123/EK par pakalpojumiem iekšējā tirgū

Petitionen behandles
0 Støttende 0 i Den Europæiske Union

Samlingen er afsluttet

0 Støttende 0 i Den Europæiske Union

Samlingen er afsluttet

1. Startede 2020
  2. Samlingen er afsluttet
  3. Forbered indsendelse
  4. Dialog med modtageren
  5. Beslutning

Dette er en online petition fra Europa-Parlamentet ,

videresendelse

Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka viņš kā advokāts Spānijā var praktizēt savā profesijā visās ES dalībvalstīs un visi ES juristi var praktizēt advokāta profesijā Spānijā. Tomēr profesionālā pārstāvība tiesvedībā parasti ir paredzēta tikai tiesu akceptētiem advokātiem (Procuradores de los Tribunales), lai tie, kas ir advokāti kādā no ES dalībvalstīm, nevarētu darboties šajā profesijā Spānijā. Lūgumraksta iesniedzējs savukārt sūdzas, ka viņš nevar praktizēt kā advokāts ES, ja viņš darbojas kā tiesu akceptēts advokāts Spānijā. Spānijas parlaments 2009. gada oktobrī vienu mēnesi pirms Direktīvas 2006/123/EK par pakalpojumiem iekšējā tirgū transponēšanas pieņēma likumu, kas rada nesavienojamību jurista un advokāta profesijas īstenošanā, kas ir pretrunā minētajai direktīvai.

Link til petitionen

Billede med QR-kode

Afrivningsseddel med QR-kode

download (PDF)

Intet PRO-argument endnu.

Der er ikke noget CONTRA-argument endnu.

Hjælp med til at styrke borgerdeltagelse. Vi ønsker at gøre dine bekymringer hørt, mens du forbliver uafhængig.

Donere nu