Media

Par Huawei produktu tirdzniecību Grieķijā un ES, un par visu ES telekomunikāciju iekārtu pārskatīšanu, lai garantētu drošību un likvidētu visus spiegu tīklus

Petitioner
1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs noliedz apgalvojumus, ka uzņēmums Huawei ir iesaistīts spiegošanā Ķīnas labā, un norāda uz pastāvošajiem draudiem aizliegt tā darbību ES valstīs drošības apsvērumu dēļ, lai gan neesot nekādu pierādījumu, kas pamatotu šādus apgalvojumus. Tādēļ viņš aicina ES:– nodrošināt vienlīdzīgus konkurences apstākļus, ļaujot Huawei netraucēti tirgot savus produktus Grieķijā un ES;– pārbaudīt visas ES telekomunikāciju iekārtas, garantēt drošību pret jebkādiem jau pastāvošiem spiegu tīkliem un pieprasīt, lai visa nelikumīgi apkopotā informācija tiktu dzēsta;– panākt, lai Huawei telekomunikācijas sertificētu trešā persona, kas atrodas ES, un noteikt tarifus Huawei un citiem ārvalstu uzņēmumiem, lai nodrošinātu atbalstu visiem ārvalstu tīkliem un telekomunikāciju iekārtām;– ļaut Grieķijai iegādāties Huawei aprīkojumu ar diskonta likmēm, ja Huawei tādas piešķirtu.

Link to the petition

Image with QR code