Media

Huawei termékek görögországi és uniós forgalmazásáról, valamint valamennyi, az EU-ban használt távközlési berendezés felülvizsgálatáról a biztonság garantálása és valamennyi kémhálózat felszámolása érdekében

Petitioner
1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója vitatja azon állításokat, amelyek szerint a Huawei Kína számára kémkedik, ám fennáll annak a veszélye, hogy biztonsági aggályok miatt az uniós tagállamok betiltják, bár szemernyi bizonyítékkal sem rendelkeznek ezen állítások alátámasztására. Ezért felhívja az Európai Uniót, hogy:– biztosítson tisztességes feltételeket azáltal, hogy lehetővé teszi a Huawei számára, hogy termékeit akadálytalanul forgalmazza Görögországban és az EU-ban;– vizsgálja meg az összes távközlési eszközt az EU-ban, nyújtson védelmet a már meglévő kémhálózatok ellen, és követelje az összes illegálisan gyűjtött információ törlését;– rendelje el a Huawei távközlései rendszerének tanúsítását egy, az EU-ban székhellyel rendelkező harmadik fél által, valamint vessen ki adót a Huaweire és más külföldi vállalatokra a külföldi hálózatok és távközlési berendezések támogatása céljából;– tegye lehetővé Görögország számára a Huawei eszközök kedvezményes áron való beszerzését, amennyiben erre a Huawei lehetőséget nyújt.

Link to the petition

Image with QR code