Media

O obchodovaní s výrobkami spoločnosti Huawei v Grécku a EÚ a o preskúmaní všetkých telekomunikačných zariadení v EÚ s cieľom zaistiť bezpečnosť a eliminovať špionážne siete

Petitioner
1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Predkladateľ petície odmieta tvrdenia, že spoločnosť Huawei sa podieľa na špionáži pre Čínu, pričom jej hrozí zákaz v štátoch EÚ z bezpečnostných dôvodov bez akéhokoľvek dôkazu, ktorým by sa tieto obvinenia potvrdili. Preto vyzýva EÚ:– aby zabezpečila spravodlivé podmienky a umožnila spoločnosti Huawei neobmedzene obchodovať s jej výrobkami v Grécku a EÚ;– aby preskúmala všetky telekomunikačné zariadenia v EÚ, zaistila bezpečnosť pred špionážnymi sieťami, ktoré už existujú, a požadovala vymazanie všetkých nezákonne získaných informácií;– aby dala telekomunikačné zariadenia spoločnosti Huawei certifikovať tretej strane so sídlom v EÚ a aby pre spoločnosť Huawei a ďalšie zahraničné spoločnosti zaviedla clá na podporu všetkých zahraničných sieťových a telekomunikačných zariadení;– aby umožnila Grécku nakupovať zariadenia spoločnosti Huawei za diskontnú sadzbu, ak mu ju spoločnosť Huawei poskytne.

Link to the petition

Image with QR code