Media

NO to Putin’s propaganda machine in Switzerland!

Peticioni drejtohet tek
Swisscom AG, Sunrise UPC GmbH, Salt Mobile AG
154 mbështetësit
31% arritur 500 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar 16.05.2022
  2. Mbledhja akoma 17 ditë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Putin’s propaganda is still being broadcasted in Switzerland, spreading hate speech and calls for violence. We petition the Swiss Government and Swiss broadcasting companies to stop those harmful broadcasts.

On the 24th of February the Russian armed forces began a full-scale invasion of Ukraine. A bloody catastrophe broke out in the very heart of Europe, a catastrophe that has already taken tens of thousands of lives, a catastrophe that has left more than a million people homeless, caused enormous damage to the Ukrainian economy, slowing down the economic growth globally and threatening future starvation in some regions. In many ways, this apocalypse was made possible thanks to Vladimir Putin's devilishly sophisticated and professional propaganda machine, which, skillfully manipulating facts and fiction, managed to feed Russians so much hate and animosity towards Ukrainians that a substantial part of the former unconditionally support the invasion! Remarkably, that Putin's propaganda machine is particularly hard to counter due to the enormous flow of fakes that it produces without break. 

arsye

This is why we are so concerned by the fact that, after two months of aggression in Ukraine, Putin's propaganda channels continue to mislead freely the Swiss population, spread hatred and call for violence. This is a fragment of an address from the 15th of April 2022, which was broadcast on one of the channels:

«Everybody must realize that mobilization and a world war await us - a world war for survival, for the destruction of all our enemies. Our national ideology is war. And our only duty, the only duty of our government, is to explain and deliver to the entire Russian people this heroic image of our future."

It is forbidden by law to incite hate and animosity, as well as to spread calls for violence, which is why we demand Swisscom, UPC/ Sunrise and Salt to remove the Russian propaganda channels immediately from their packages:

Channel 1 Russia (Perv'iy Kanal)

Planeta RTR

Russia Today Sputnik

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Verein Russland der Zukunft (Schweiz) nga Zürich
Pyetje për iniciatorin

Kjo kërkesë është përkthyer në gjuhët vijuese

Versioni i ri i gjuhës

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

në 05/06/2022

Die Kriegspropaganda der faschistischen russischen Regierung muss bekämpft werden.

në 03/06/2022

La propagande dans les chaînes russe “ lavés cerveau” des gens et ils soutient dictateur Poutine qui fait la guerre horrible en Ukraine en Europe.Donc il faut arrêter immédiatement toutes les chaînes russe en Europe!!!

në 02/06/2022

Я приїхала з України. Там я жила у місті Ірпінь. Що зробили росіяни з містами Ірпінь, Буча, Гостомель, гадаю, ви бачили по нормальному швейцарському телебаченню. Якщо ви не бачили, я можу надіслати офіційні матеріали.

në 01/06/2022

Russians TV is an absolute propaganda, that leads to war, death, raped women, killed children and other grief.

në 27/05/2022

To stop Putin and stop spreading false news

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/no-to-putins-propaganda-machine-in-switzerland/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani