Të drejtat e kafshëve

Naked primal dog breeds are not torture breeding and do not belong on the list of torture breeds!

Peticioni drejtohet tek
German and Austrian government
632 mbështetësit
63% arritur 1.000 për objektivin e mbledhjes
 1. Filluar 29.04.2021
 2. Mbledhja akoma > 6 Wochen
 3. Nënshtrim
 4. Dialog me marrësin
 5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

We urge the competent authorities and those responsible for animal protection, to change the discriminatory attitude and interpretation of the animal protection paragraphs and to abolish the classification of naked primal dog breeds, which have survived for millennia without any problems and without human intervention, as torture breeding.

arsye

With this petition we, the breeders, owners and friends of these original dog breeds, Xoloitzcuintle and Perro sin pelo del Perú and their relatives, like the Chinese Crested to be taken off the list of torture breeds in DE and AT. We, the signatories of this petition, are fully in favour of adequate animal welfare. We are against any "breeding experiments" and crossbreeding with other, non-naked, breeds that do not carry the Forkhead Box I3 gene (FOXI3)! The animals of these naked primal breeds are on a par with other breeds and are in no way to be considered less viable or subject to increased suffering. This statement can and has already been confirmed by several breeders, owners and veterinarians. These naked primitive breeds were not bred by man to be naked in order to make a business out of it, they are simply a freak of nature which have survived for several thousand years without the intervention of man. These breeds were already threatened with extinction once in history, caused by colonisation of their countries of origin, where they were used as food. Only dedicated researchers and animal rights activists succeeded in preserving this heritage of human history. Thus, in their countries of origin and in large parts of the world, these primitive breeds are given the appreciation they deserve after such a long time. It can therefore be assumed that the aim to eradicate these two original breeds in Germany and Austria in the long term by restricting breeding is arbitrariness on the part of some officials and "dog racism". We, the breeders, owners and friends of these original dog breeds, are working intensively to preserve this millennia-old cultural heritage through cooperation in the scientific, genetic field and to preserve it for thousands of years to come.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Thomas Parb nga Wien
Pyetje për iniciatorin

Kjo kërkesë është përkthyer në gjuhët vijuese

Versioni i ri i gjuhës

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

 • Kyle Cumbo Fort Meade

  2 ditë më parë

  Because people need educated on the unique and different breeds.

 • Lucie Přikrylová KOSTELEC NA HANé

  2 ditë më parë

  Jsem chovatel nahých plemen. I am a breeder naked breeds.

 • 4 ditë më parë

  These dogs are true to type and breed, being unusual, less frequently seen in the UK these coatless breeds are often mistakenly considered the results of man's meddling with nature for his own desires as is often the case of coated so called pure breeds. These dogs are true pure breeds, naturally. Please ensure these real natural breeds remain one of Mans best friends...

 • 4 ditë më parë

  The xolo breeders are very selective & careful where it comes to blood lines and ensuring no torture breeding, to prevent breed inherent hereditary issues. The xolo is an ancient breed that dates back to mayas and aztecs, they are not torture bred and do not come under this category.

 • Kehleyr Kehleyr Brightview QLD

  5 ditë më parë

  This is a natural occurring breed which should be supported not destroyed

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/naked-primal-dog-breeds-are-not-torture-breeding-and-do-not-belong-on-the-list-of-torture-breeds/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International