Mbrojtja e minoriteteve

Let those Russians LGBTQ+ who are against Putin's policies leave!

Peticioni drejtohet tek
European Union
23
0% arritur 10 000 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar shtator 2022
  2. Mbledhja akoma > 5 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

On September 6, 2022, the European Commission approved a proposal to suspend visa facilitation with Russia

For many Russians, who were vehemently opposed to Putin's policies and were planning to use tourist visas to emigrate in order to apply for refugee status, the road to freedom was thus made more difficult.

Among the victims were representatives of oppressed groups (LGBTQ+), for whom being in Russia poses not only a moral but also a physical threat. Leaving Russia is the only way for them to preserve their lives, health, honor and dignity. 

We ask for an easier visa regime or a special visa (like the "Nansen visa" in 1920) so that these people can leave.

Save us!!!

arsye

This demand is important because a law against the regime should not kill the hope of those who seek freedom.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Kirill Timoshenko nga Москва
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

në 25/01/2023

LGBTQ+ people are people as well, they have their own dignity and right to freedom and love.

në 13/10/2022

I’m open gay from Russia and I’m against Putin’s violence

në 08/09/2022

As an lgbtq+ person I fear I won't be able to escape persecution and violation of my basic human rights by russian federal and local governments, especially on the verge of anti-lgbt laws being passed.

në 08/09/2022

I believe that if LGBTQIA+ people in Russia feel oppressed and threatened, they should be able to get help from fellow communities in other countries and granted chances to move away and take care of their own safety.

në 07/09/2022

I'm transman and I really want live in safe in a country where my human rights are recognized. No visa blocking please!

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/let-those-russians-lgbtq-who-are-against-putins-policies-leave/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani