εξ ονόματος της Ένωσης COPA-COGECA, σχετικά με την έλλειψη κράτους δικαίου στην Πολωνία

Η αναφορά απευθύνεται σε
2 Υποστηρικτικό 2 σε Ευρωπαϊκή Ένωση

Η συλλογή ολοκληρώθηκε

2 Υποστηρικτικό 2 σε Ευρωπαϊκή Ένωση

Η συλλογή ολοκληρώθηκε

1. Ξεκίνησε 2020
  2. Η συλλογή ολοκληρώθηκε
  3. Προετοιμασία υποβολής
  4. Διαλόγο με τον παραλήπτη
  5. Απόφαση

Πρόκειται για μια ηλεκτρονική αναφορά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου .

Προώθηση

Ο αναφέρων, που εργάζεται ως αγρότης στην Πολωνία, ισχυρίζεται ότι υπέστη διακριτική μεταχείριση από την πολωνική δικαιοσύνη λόγω της γερμανικής ιθαγένειάς του σε διαδικασίες που σχετίζονται με παραβιάσεις της νομοθεσίας για την καλή διαβίωση των ζώων. Διατείνεται ότι οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε αλλοδαπούς πολίτες της ΕΕ απαλλοτριώνονται με το πρόσχημα της προστασίας των ζώων. Καλεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να αναλάβει δράση προκειμένου να εξετάσει το κράτος δικαίου στην Πολωνία και τις διακρίσεις που υφίστανται Ευρωπαίοι πολίτες στα πολωνικά δικαστήρια. Αναφέρει επίσης ότι οι κανόνες για την καλή διαβίωση των ζώων δυσχεραίνουν τη λειτουργία μιας γεωργικής εκμετάλλευσης. Ως εκ τούτου, ζητεί να βρεθούν λύσεις ώστε να εξισορροπηθεί με τον καλύτερο τρόπο η καλή διαβίωση των ζώων με την γεωργία.

Σύνδεσμος προς την αναφορά

Εικόνα με κωδικό QR

Δελτίο αποκοπής με κωδικό QR

κατεβάσετε (PDF)

Συζήτηση

Ακόμα κανένα επιχείρημα υπέρ.

Ακόμα κανένα επιχείρημα κατά.

Βοήθεια για την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών. Θέλουμε, να ακούσουμε τα αιτήματα σας παραμένοντας ανεξάρτητοι.

Προωθήστε τώρα