Finanzen

Europäischer Bauernverband
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched 14/01/2020

Predkladateľ petície, ktorý pracuje ako poľnohospodár v Poľsku, uvádza, že v konaní týkajúcom sa porušenia právnych predpisov v oblasti dobrých životných podmienok zvierat ho poľské súdnictvo diskriminovalo z dôvodu jeho nemeckej štátnej príslušnosti. Podľa predkladateľa petície sú podniky vo vlastníctve zahraničných občanov EÚ vyvlastňované pod zámienkou ochrany zvierat. Predkladateľ petície vyzýva Európsky parlament, aby sa zaoberal zásadou právneho štátu v Poľsku a diskrimináciou občanov EÚ na poľských súdoch. Predkladateľ petície tiež uvádza, že pravidlá týkajúce sa dobrých životných podmienok zvierat sťažujú prevádzku poľnohospodárskeho podniku. Žiada preto, aby sa našli riešenia na lepšie zosúladenie dobrých životných podmienok zvierat a poľnohospodárstva.

Thank you for your support, Europäischer Bauernverband