Sukses
Sport

Remove Russian teams and national soccer team from EA sports FIFA products

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Electronic Arts Inc.
14
Peticioni u pranua
  1. Filluar shkurt 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. Sukses

Peticioni ishte i suksesshëm!

Lexoni lajme

26.04.2022, 09:12

Together with other communities we have succeeded to get attention of EA to remove Russian teams from FIFA simulator! Thank you for your help and cooperation!


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani