Migrim

Dringender Aufruf zur Verhinderung einer Abschiebung: Rettung eines Lebens – Bashar Salman Al-Ithawi

Peticioni drejtohet tek
Gemeindeamt
1 741 Mbështetëse

Mbledhja mbaroi

1 741 Mbështetëse

Mbledhja mbaroi

  1. Filluar janar 2024
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. VendimNdihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani