Zëri juaj krijon ndryshim


Platforma për peticione dhe dialog politik

Shikoni një problem dhe dëshironi të bëni diçka për të? Ti nuk je vetëm! 12 miliona njerëz përfshihen në platformën tonë për të trajtuar në mënyrë aktive problemet sociale.

Çdo ditë njerëzit lulëzojnë me peticionet në internet. Ne mbështesim fushatën tuaj nga krijimi deri në dorëzim.

OpenPetition është politikisht neutral, jofitimprurës dhe i pavarur.
Ne i japim të gjithëve një zë - pavarësisht sa i madh apo i vogël është kauza juaj.

Çfarë dëshironi të ndryshoni sot?

Shqetësimet në vazhdim — Bashkimi Evropian

Nuk zbatohet për asnjë kërkesë në BE.

Rivendosni filtrin

Peticione drejtuar BE-së në gjuhë të tjera

1 176 269 nënshkrimet
362 ditë që nga mbledhja
1 176 269 nënshkrimet
362 ditë që nga mbledhja
1 176 269 nënshkrimet
362 ditë që nga mbledhja

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani