Shqetësimet në vazhdim

mbi temën Privatësia e të dhënave

Periudha e nënshkrimit ka përfunduar dhe akoma nuk ka vendim për këtë çështje.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

Ne mbështesim

openPetition International