Trafik&transport

Zukunft auf Schiene - A jövő sínen van

Peticioni drejtohet tek
An die politischen Entscheidungsträger*innen in Österreich und Ungarn - Ez az online petíció az osztrák, illetve a magyar politikai döntéshozók felé irányul
3 547 Mbështetëse
Mbledhja mbaroi
3 547 Mbështetëse
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 24/03/2022
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

kurs kohe

3 547

Nënshkrime totale

3 094

Nënshkrime nga Bashkimi Evropian

3

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

25.03.2021

Unterschriftenstärkster Tag der Petition

Afiniteti ndaj temës. Çfarë ka të ngjarë të zbatohet?

36%

Är direkt berörda själva

19%

kan påverkas i framtiden

27%

hjälp till att sprida bekymret

20%

försök att övertyga andra om bekymret

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani