Health

Zabraňte plánovanému Corona očkovácímu pasu v Evropské Unii!

Evropská unie
265.287 Supporters
100% achieved 100.000 for collection target
  1. Launched 22/03/2021
  2. Time remaining 15 days
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Musíme zabránit plánům evropského očkovacího průkazu, který se v současné době plánuje kvůli koronové pandemii.

Reason

Není jisté, jak dobře a jak dlouho imunita bude fungovat. Existují také etické problémy a problémy s ochranou údajů. WHO dokonce nyní oznámila, že odmítá takové očkovací průkazy.

Právo na fyzickou integritu a rovné zacházení s očkovanými a neočkovanými lidmi, které jsou v chartě EU rovněž uvedeny jako základní práva, mají nejvyšší etickou hodnotu. Ty jsou ohroženy plánovaným „očkovacím pasem“, protože znovuzískání jednotlivých základních práv by mělo být vázáno alespoň na dobu neurčitou  s COVID očkováním. To manipuluje svobodným rozhodnutím o očkování a také vytváří určitý druh diskriminace. Vzhledem k tomu, že osvědčení o očkování má být digitalizováno, existuje vždy možnost, že by mohlo dojít ke krádeži osobních a lékařských údajů. Kromě toho se o stavu očkování informují nejen poskytovatelé služeb, jako jsou cestovní společnosti, ale také nepřímo, např. zaměstnavatelé, pokud zaměstnanci nemohou cestovat letecky.

Prameny:

Thank you for your support, Michael Novak from Laa an der Thaya
Question to the initiator

Why people sign

• Spišská Belá

7 hours ago

Obmedzovanie slobody

• 9 hours ago

Nedá zmysel sa očkovať proti niečomu,čo vám zistia pomocou testov,bezpriznakove respiračné ochorenie,neexistuje,žeby respiračne ochorenie bolo bezpriznakove!je to podvod

• 14 hours ago

Pretože chcem ostať slobodným človekom a odmietam zásah do svojho organizmu v podobe aplikácie pofidérnych vakcín.

• 15 hours ago

Это моя свободная воля, отданная создателю!

• 1 day ago

Nemam dôveru k vakcinam,som.zdrava

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/zabrante-planovanemu-corona-ockovacimu-pasu-v-evropske-unii/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET