Venezuelai helyzetre tekintettel hozott korlátozó intézkedésekről szóló 2017. november 13-i (EU) 2017/2063 tanácsi rendeletet lehetséges megsértésének kivizsgálásáról

Petitioner
0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója annak kivizsgálását kéri, hogy Spanyolország esetleg nem tartja be a venezuelai helyzetre tekintettel hozott korlátozó intézkedésekről szóló, 2017. november 13-i (EU) 2017/2063 tanácsi rendeletet, miután Delcy Rodriguez asszony jelen volt az Adolfo Suarez de Barajas nemzetközi repülőtéren, ami elfogadhatatlan, hiszen őt az Európai Unió az emberi jogok és alapvető szabadságok Venezuelában történő súlyos megsértése miatt korábban szankcionálta. A petíció benyújtója kéri, hogy kérjék fel Spanyolországot, hogy adjon magyarázatot, és hozzon intézkedéseket az ilyen helyzet megismétlődésének elkerülése érdekében.

Link to the petition

Image with QR code