Culture

Par iespējamiem patērētāju tiesību pārkāpumiem Covid-19 krīzes laikā atceltu brīvdienu, lidojumu un pasākumu gadījumā

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzēja iebilst pret lēmumu par Covid-19 krīzes dēļ atceltām brīvdienām, lidojumiem un pasākumiem izsniegt patērētājiem vaučerus. Lai gan Covid-19 krīze uzņēmumiem sagādā problēmas, būtu nepareizi apturēt vai atcelt patērētāju tiesības, kas ir pastāvējušas gadiem ilgi. Lūgumraksta iesniedzēja atbalsta Vācijas patērētāju tiesību aizsardzības organizāciju iesniegto priekšlikumu izveidot ceļojumu industrijai paredzētu fondu, ko atbalstītu publiski kredīti un kas nodrošinātu likviditāti riskam pakļautām ceļojumu aģentūrām un aviokompānijām. Viņa lūdz Parlamentu atbalstīt šāda fonda izveidi, lai aizsargātu patērētāju tiesības. Visbeidzot, viņa lūdz palīdzēt kultūras nozares uzņēmumiem, kam steidzami vajadzīgs finansiāls atbalsts.

Link to the petition

Image with QR code