Kültür

O navodnoj povredi prava potrošača zbog otkazivanja putovanja, letova i događanja tijekom krize uzrokovane bolešću COVID-19

Dilekçe yönlendirildi

0 imzalar

Koleksiyon tamamlandı

0 imzalar

Koleksiyon tamamlandı

1. Başladı 2020
  2. Koleksiyon tamamlandı
  3. Gönderime hazırla
  4. Alıcı ile iletişim kutusu
  5. Karar

Bu bir çevrimiçi dilekçedir Avrupa Parlamentosu .

Petition richtet sich an: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

Podnositeljica predstavke protivi se odluci da se potrošačima dodijele vaučeri u zamjenu putovanja, letove i događanja koji su otkazani zbog krize uzrokovane koronavirusom. Iako kriza uzrokovana koronavirusom predstavlja izazov za poslovne subjekte, bilo bi pogrešno obustaviti ili ukinuti prava potrošača koja postoje već godinama. Podnositeljica predstavke podržava prijedlog njemačkih organizacija za zaštitu potrošača: fond za turističku industriju, podržan javnim kreditima, koji će osigurati likvidnost ugroženih putničkih agencija i zrakoplovnih kompanija. Podnositeljica predstavke traži potporu Parlamenta osnivanju takvog fonda radi zaštite prava potrošača. Zaključno, traži pomoć za poslovne subjekte u području kulture koji hitno trebaju financijsku potporu.

Dilekçeye bağlantı

QR kodlu resim

QR kodlu yırtma fişi

indir (PDF)

Dilekçe detayları

Petition gestartet: 27.08.2020
Petition endet: 26.08.2021
Bölge : Avrupa Birliği
Konu: Kültür

tartışma

Henüz LEHTE argüman yok.

Henüz KARŞI argüman yok.

Sivil katılımı güçlendirmek için yardımcı olun. Bağımsız kalırken endişelerinizi duyurmak istiyoruz.

Şimdi Bağış yap