Të drejtat e qytetarit

Mandatory COVID-19 Vaccionation is a Violation of Human Rights

Peticioni drejtohet tek
European Union
64 mbështetësit
1% arritur 10.000 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar shkurt 2022
  2. Mbledhja akoma > 5 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

In response to the situation caused by the COVID-19 pandemic, member states of the European Union are preparing to force their citizens to take a COVID-19 vaccine.

arsye

It is highly unethical - and in many countries illegal - for the government to force medical procedures on its citizens against their will. European citizens were given the freedom to decide on vaccination, and this is how it has to be. Those who chose vaccination did so of their own free will, which is perfectly acceptable and our petition is not trying to hold back anyone to do so. However, it is extremely unfair that some have been allowed to enjoy this freedom and others are being deprived of it.

This is not in line with the democratic principles that the European Union was built upon. Individuals cannot be forced to take a vaccine by violence, law or by any other means, including - but not limited to - removing ones livelihood by restrictions on employment, health care, education, free movement, access or use of one's own assets, or to be fined.

Respect for patient autonomy is one of the many fundamental ethical principles in medicine. An individual has the capacity to make an informed, uncoerced decision to choose or refuse a medical treatment.

Mandatory vaccination violates autonomy. A basic human right is the right to one's own body and the integrity thereof. Ethical and moral questions matter even if there is a pandemic.

The main points of our petition are as follows:

  1. Medical ethics must be considered even during an epidemic or pandemic. Autonomy - the right to refuse or choose a treatment - must be protected. European law should respect the ability of the individual to make informed decisions about personal matters with freedom.
  2. Citizens cannot be forced by any European governments to take a vaccine by violence, law or by any other means, including - but not limited to - removing ones livelihood by restrictions on employment, health care, education, free movement, access or use of one's own assets, or to be fined.
  3. Employment discrimination, healthcare discrimination and education discrimination on vaccination must be prohibited.
  4. Parental decision-making on childhood vaccination.

Visit our web-site for details:

https://kozt.hu/medical-ethics-n-covid-19-vaccination/en.html

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Tamás Szárnyasi nga Sopron
Pyetje për iniciatorin

Kjo kërkesë është përkthyer në gjuhët vijuese

Versioni i ri i gjuhës

lajm

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

në 30/07/2022

The covid vaccine mandate is ineffective. Sometimes dangerous and very discriminatory. People should have medical autonomy over their bodies.

në 14/07/2022

This petition is important to me because I think the COVD 19 vaccination is a direct violation of humanity.

në 15/02/2022

I take responsibility for my own health, because nobody else is going to care about it as much as I do.
I reserve the right to do so.

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/mandatory-covid-19-vaccionation-is-a-violation-of-human-rights/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani