Punë të jashtme

Kick russia from the United Nations Security Council and the OSCE!

Peticioni drejtohet tek
UN Security Council
51
0% arritur 1 000 000 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar korrik 2022
  2. Mbledhja akoma > 3 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

On February 24, 2022, the russian federation began a merciless war. Hundreds of thousands of Ukrainians lost their homes, dozens of thousands - relatives and close friends, hundreds - their innocent children. The brutal genocide of our people is an obvious example of the fact that russia does not belong among the civilized world, especially as a country with an influential position in the international arena.

  • russia, as the permanent member of the United Nations Security Council, brazenly uses its veto power, making impossible any changes within the organization.
  • Moreover, the aggressor does not pass the opportunity to promote aggressive interests in the Organization for Security and Cooperation in Europe, not seeking peace and conflict resolution, which is the goal of the OSCE functioning.

We appeal to everyone who believes in good and justice, who cannot stand violence, rapes, and merciless killings of defenseless women, children, and the elderly, the destruction of cities and towns, and the left bloody stain on the destinies of generations.

Let's restore peace and stability! Down with the russian violence! Kick the aggressor from the UN Security Council and OSCE!

arsye

During the 2022 Russian invasion of Ukraine, Russian authorities and armed forces have committed war crimes by carrying out both deliberate attacks against civilian targets and indiscriminate attacks in densely populated areas. The Russian military exposed the civilian population to unnecessary and disproportionate harm by using cluster munitions and by firing other explosive weapons with wide-area effects such as bombs, missiles, heavy artillery shells and multiple launch rockets. The result of the Russian forces' attacks has been damage and destruction to civilian buildings including houses, hospitals, schools, kindergartens, nuclear power plants, historic buildings, and churches. As of the beginning of July, the attacks had resulted in the death of nearly 5,000 civilians including 335 children.

https://en.wikipedia.org/wiki/War_crimes_in_the_2022_Russian_invasion_of_Ukraine

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Vadim Nesterenko nga Kyiv,
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

Після припинення існування Радянського Союзу його місце в ООН і тим більше в Раді безпеки Російська Федерація зайняла з порушенням Статуту ООН.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

në 29/12/2022

Because of Russian federation killing my friends and relatives. RF is murders. We need isolate them.

në 29/12/2022

Hi, I've lost my ordinary life and had to flee from my home city, Kharkiv, Ukraine not being killed under missile attacks. Each month during the war I am getting to know that people I met in person are dying or getting injured being fought in the front line.

në 28/12/2022

Тому що це вирішує майбутнє моєї країни на суттєво позитивні зміни, і цілком ймовірно, що цілого світу

në 27/12/2022

I don't want war criminals that murder innocent people to be part of the UN Security Council

në 06/12/2022

Russia as a terrorist state doesn't belong to UN security council

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/kick-russia-from-the-united-nations-security-council-and-the-osce/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani