Environment

Dėl ES priklausomybės nuo iškastinio kuro mažinimo politikos, kaip neteisingo faktoriaus vykstant visuotiniam atšilimui

Petitioner
2 supporters 2 in European Union

Collection finished

2 supporters 2 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas griežtai kritikuoja Europos Komisijos (EK) poziciją dėl jos diskriminacinės klimato kaitos politikos, ypač prieš Lenkiją. Jis teigia, kad EK politika grindžiama klaidingu supratimu, kad anglies dioksidas yra pagrindinė klimato kaitos priežastis. Jis ragina dar kartą įvertinti priežastis, dėl kurių priimtas ES klimato kaitos ir energetikos dokumentų rinkinys. Peticijos pateikėjas pabrėžia, kad EK klimato kaitos politika neturėtų būti orientuota į visuotinio atšilimo sąvoką, bet turėtų nagrinėti temperatūros anomaliją šiaurinėje pasaulio dalyje. Jis pabrėžia, kad temperatūra šiaurinėje pasaulio dalyje nėra daug didesnė už vidutinės temperatūros kilimą Žemėje per pastaruosiuos penkiasdešimt metų.

Link to the petition

Image with QR code