Gesundheit

általános adatvédelmi rendelet (GDPR) hatásáról a mentális zavarokkal élők internetes hozzáférésére

E. P.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója neuropszichiátriai zavarokkal küzd, és egészségügyi állapota miatt szakmai és magánéleti kapcsolatait, többek között az egészségügyi jellegű kapcsolatokat elektronikus levelezés útján tartja fenn. A petíció benyújtója kiemeli az általános adatvédelmi rendelet korlátait, mivel nem teszi lehetővé a vállalatok számára, hogy az interneten keresztül személyes egészségügyi adatokat osszanak meg, így a személyes (egészségügyi) adatokat megosztani kívánó felhasználók nem választhatják ezt a lehetőséget. A petíció benyújtója aggodalmát fejezi ki a jogszabály fenti állítólagos hiányossága miatt, és kiemeli, hogy a rendelet kiterjesztése a fenti értelemben nem korlátozná, hanem bővítené az egyéni jogokat.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international