Gesundheit

Privind influențarea de către RGPD (Regulamentul general privind protecția datelor) a accesului la internet pentru persoanele cu diferite tulburări

E. P.
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționara suferă de tulburări neuropsihiatrice și, dată fiind starea sa de sănătate, se folosește de e-mail pentru gestionarea chestiunilor profesionale și private, inclusiv medicale, din viața ei. Petiționara aduce în discuție limitele impuse de RGPD, care nu le permite întreprinderilor să transmită prin intermediul internetului date medicale cu caracter personal, neoferindu-le utilizatorilor care ar dori să primească pe această cale date (medicale) cu caracter personal posibilitatea de a alege o astfel de opțiune. Petiționara își exprimă îngrijorarea cu privire la această presupusă lacună a legislației și subliniază că modificarea în acest sens a limitelor impuse nu ar îngrădi, ci ar extinde drepturile fiecărei persoane.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international