Success

A Víz és a szennyvízhálózat emberi jog! A Víz egy nyilvános jó, nem árucikk!

Anne-Marie PERRET
Európai Bizottság
1.659.543 Supporters 1.659.543 in European Union
The petition is accepted.
  1. Launched 2012
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Success

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Felhívjuk az Európai Bizottság figyelmétarra, hogy olyan törvényt hozzon, amely a víz- és szennyvízhálózathoz való hozzáférési jogot úgy ismeri el, ahogy az Egyesült Nemzetek Szövetsége ezt elismeri, és támogatja azt, hogy a víz és szennyvízelvezetés mindenki számára közszolgáltatás legyen. Az E.U. törvényhozásának a kormányoktól kérnie kell azt, hogy minden polgár számára, az illető kormány - elegendő mennyiségű tiszta ivóvizet, és szennyvízelvezetést biztosítson.

A következőket szorgalmazzuk: 1. Az E.Ú. intézményei és a Tagállamok kötelesek legyenek minden lakosnak a vízhez és szennyvízhálózathoz való hozzáférési jogát biztosítani. 2. A vízkészlet és a vízkészlet kezelése ne legyen“belső piaci szabályozás”-nak alávetve és a vízszolgáltatása ne legyen liberalizáció tárgya. 3. Az E.U. megnövelje erőfeszítéseit annak érdekében, hogy a vízhez és szennyvízhálózathoz univerzális hozzáférhetőséget érjen el.

Thank you for your support, Anne-Marie PERRET