Rajon : Chur

Sagt es laut, seid solidarisch mit Monika Schmid! Feiert miteinander zu Seinem Gedächtnis!

Peticioni drejtohet tek
Katholik:innen
1 449
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shtator 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani