Zëri juaj krijon ndryshim


Platforma për peticione dhe dialog politik

Shikoni një problem dhe dëshironi të bëni diçka për të? Ti nuk je vetëm! 13 miliona njerëz përfshihen në platformën tonë për të trajtuar në mënyrë aktive problemet sociale.

Çdo ditë njerëzit lulëzojnë me peticionet në internet. Ne mbështesim fushatën tuaj nga krijimi deri në dorëzim.

OpenPetition është politikisht neutral, jofitimprurës dhe i pavarur.
Ne i japim të gjithëve një zë - pavarësisht sa i madh apo i vogël është kauza juaj.

Çfarë dëshironi të ndryshoni sot?

Shqetësimet e dështuara — Bashkimi Evropian

mbi temën Ekonomi

Nuk u gjetën asnjë kërkesë për këtë kombinim filtri.

Rivendosni filtrin | Krijoni një peticion të ri.

Peticione drejtuar BE-së në gjuhë të tjera

6 526 nënshkrimet
Jan 2022 i përfunduar
6 526 nënshkrimet
Jan 2022 i përfunduar
6 526 nënshkrimet
23/02/2023 i përfunduar
2 352 nënshkrimet
2018 i përfunduar

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani