Kërkoni kërkesa, rezoluta, përditësime të reja të peticioneve, komente dhe argumente

Dëshironi të dini nëse ka tashmë një peticion për një temë dhe çfarë është bërë prej tij? Kërkoni të gjitha peticionet në OpenPetition dhe nënpjesët e tij.

kjo makineri kërkimi sigurohet përmes Kërkimit Google.

Kërkoni tema

Punë të jashtme Ndërtim Arsim Të drejtat e qytetarit Privatësia e të dhënave Energji Familje Shëndet Internet Kulturë Bujqësi Media Migrim Mbrojtja e minoriteteve Siguri Mirëqenie Sport Taksat Të drejtat e kafshëve Mjedis Trafik&transport Administratë Ekonomi Shkencë Vendbanim

Kërko në rajone


Kërkoni për status

Koleksionet aktuale Sapo filloi skadimi i koleksioneve të nënshkrimeve Shqetësimet në vazhdim Çështje të suksesshme dialogu me marrësin ka përfunduar Shqetësimet e dështuara Nisma të bllokuara

koleksionet në vazhdim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani