Kulturë

Open Letter to the EU demanding support for the Cultural and Creative Sectors in the COVID-19 crisis

Peticioni drejtohet tek
European Commission; EU Member States
8.599 mbështetësit
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar mars 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

kurs kohe

8.599

Nënshkrime totale

8.171

nënshkrimet Europäische Union

19

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

03.04.2020

dita më e suksesshme e peticionit

Afiniteti ndaj temës. Çfarë ka të ngjarë të zbatohet?

56%

są bezpośrednio dotknięte

14%

poznaj kogoś, kogo to dotyczy

25%

pomóż szerzyć obawy

18%

chciałbym zostać poinformowany o wyniku

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International