openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: ZAUSTAVITE SANKCIJE ! SADA ! ZAUSTAVITE SANKCIJE ! SADA !
  • Von: Nicht öffentlich
  • An: Europsko vijeće
  • Region: Europäische Union mehr
    Kategorie: Wirtschaft mehr
  • Status: Die Petition wurde abgeschlossen
    Sprache: Kroatisch
  • Beendet
  • 372 Unterstützende
    15 in Europäische Union
    Sammlung abgeschlossen

ZAUSTAVITE SANKCIJE ! SADA !

-

Deutsche Petition | English petition | Pétition en français | Petizione italiana | Petición en español | petiție română | petição português

Spasite Europsku ekonomiju...Zaustavite sankcije! Sada! Da, sankcije protiv Rusije su štetne za Rusiju i njihovu ekonomiju! Da, sankcije protiv Rusije su štetne za Europljane i njihovu ekonomiju! Rusija je treći komercijalni partner Europske Unije; međusobna razmjena se povečavala do ožujka 2014. Uslijed krize eura, dugova, rasta nezaposlenosti, da li je racionalno sabotirati trgovinu sa Rusijom? Imajući to u vidu danas je opće prihvaćeno da su politike sankcija ( Iran, Kuba, Sjeverna Koreja itd.) neučinkovite, čak i neproduktivne. Imajući to u vidu sankcije su se pokazale neefikasne i neproduktivne u slučaju mira u Ukrajini... Zašto onda Europska Unija odbija povući sankcije protiv Rusije? Suočavajući se sa neprestanim i nerazumljivim ustrajanjem na sankcijama, vrijeme je pokazati Europskim liderima da ne želimo biti taocima politike koju čini se opravdava samo bijes medija, u zamjenu za javno mijenje. No mi ih ne odobravamo, razumijemo ih još manje te ih ni u kojem slučaju ne podržavamo. ZAUSTAVITE SANKCIJE ! SADA ! STOP THE SANCTIONS ! NOW ! ARRETEZ LES SANCTIONS ! MAINTENANT! Imajte na umu: osim gospodarskog argumenta kojeg ističemo radi konsenzusa, očito je da bi zaustavljanjem sankcija omogućilo nastavak euro-ruske kooperacije, apsolutni preduvjet za uspostavljanje mira u Ukrajni: kako možemo očekivati da se pro-rusi i pro-europejci slažu ako mi to nismo u mogućnosti. Sankcije vuku sve u negativnu spiralu. Pokažimo da EU može provoditi suradnju i mir i u kriznim vremenima. Povucite sankcije odmah i nastavite odgovornu diplomaciju.

Begründung:

Opravdanje: Sankcije vuku sve u negativnu spiralu. Pokažimo da EU može provoditi suradnju i mir i u kriznim vremenima.

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Tengen, 04.02.2015 (aktiv bis 03.08.2015)

Debatte zur Petition

Noch kein PRO Argument.
>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument

Noch kein CONTRA Argument.
>>> Schreiben Sie das erste CONTRA-Petition Argument

Unterstützer nach Länder